GENEL KURUL İPTALİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca yarın yapılacak Rize Barosu Genel Kurulunun ertelenmesine karar verilmiştir.
Okuma Sayısı:70| Haber Tarihi:02.10.2020

BİRLİKTE YAŞATALIM

Ordu Barosu’na kayıtlı meslektaşlarımız Av. Ezgi ve Av. İbrahim Bayraktar’ın 16 aylık bebeklerim onu kurtaracak kahramanlarını bekliyor.Hep birlikte yaşatabiliriz.
Okuma Sayısı:69| Haber Tarihi:15.09.2020

DENİZBANKTAN AVUKATLARA ALTI AY ÖTELEMELİ KREDİ

Tüm Baro üyesi Avukatlar ve Stajyer Avukatlar 5,000 TL’ye kadar %1.36 faiz oranlı ihtiyaç kredisinden kefilsiz olarak yararlanabilecektir. Üstelik 6 aya kadar öteleme avantajıyla ve kredi tahsis ücreti ödemeden!
Okuma Sayısı:259| Haber Tarihi:11.09.2020

2020 GENEL KURUL İLANI

OLAGAN GENEL KURULUMUZ Yönetim Kurulumuzun 03.09.2020 tarih ve 101 sayılı kararı ile Baromuz Olağan Genel Kurulu ve Baro Organları seçiminin 03.10.2020 tarihinde saat 10:00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılacaktır.
Okuma Sayısı:171| Haber Tarihi:03.09.2020

2020 SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ

Yönetim Kurulumuzun 03.09.2020 tarih ve 101 sayılı kararı ile Baromuz Olağan Genel Kurulu ve Baro Organları seçiminin 03.10.2020 tarihinde saat 10:00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılmasına karar verilmiştir.
Okuma Sayısı:128| Haber Tarihi:03.09.2020

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde milli iradenin üzerinde hiçbir gücün olmadığı, içimize sızan hainlerin kiralık beyinlerinin ülkeyi bölme ve parçalama çabalarının boşa çıktığı, ülkemizin tam bağımsız bir ülke olduğunun resmidir.Bu millet esarete, vesayete ve hainlere geçit vermemiştir. 15 Temmuz’da bu vatan için şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Okuma Sayısı:151| Haber Tarihi:15.07.2020
31.10.2020