BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sn. Av. Metin Feyzioğlu 30.01.2019 tarihinde Rize Barosu’nun daveti üzerine ilimize bir çalışma ziyaretinde bulunmuştur.
Okuma Sayısı:131| Haber Tarihi:06.02.2019

T.B.B.BAŞKANI FEYZİOĞLU'NU BAROMUZDA AĞIRLADIK

ürkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, "Türkiye Barolar Birliği Türkiye’nin birliğidir. Nasıl ki bizim çatımızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmazsa olmaz, baroların da birliğini sağlayacak olan Türkiye Barolar Birliği’dir. O çatıdır. Bu çatıya her zaman sahip çıkan barolarımızı burada şükranla ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Okuma Sayısı:142| Haber Tarihi:31.01.2019

GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURULU

Rize Barosu Genç Avukatlar seçimli olağan genel kurulumuz 26.01.2019 cumartesi günü Baromuz Adli yardım tesislerinde gerçekleşmiştir
Okuma Sayısı:117| Haber Tarihi:28.01.2019

RİZE VALİSİNDEN ZİYARET

Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER Baro Yönetim Kurulumuza Ziyarette Bulundular.
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:18.01.2019

MİLLETVEKLİMİZDEN ZİYARET

27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet AVCI ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet KÖSE Baro Başkanımız Av.Ümit PEÇE'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Okuma Sayısı:48| Haber Tarihi:14.01.2019

BARO BAŞKANIMIZ 37. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

37. Baro Başkanları Toplantısı, 12 Ocak 2019 tarihinde, Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde, TBB seçilmiş kurullarının ve 74 baro başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.
Okuma Sayısı:78| Haber Tarihi:14.01.2019
23.02.2019