GENEL KURUL İPTALİ

Genel kurul iptali; İç işleri Bakanlığının 13.04.2021 tarihli genelgesi uyarınca 30 Nisan 2021 Cuma günü yapılacak olan Baro Olağan genel Kurulu iptal edilmiştir.
Okuma Sayısı:45| Haber Tarihi:14.04.2021

EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN HAFTASINI KUTLUYORUZ

Gerektiğinde vatan için canını hiçe sayarak şehit düşen güzel ülkemizin dört bir kösesinde huzuru tesis eden kahraman polislerimizin polis haftası kutlu olsun. Bu vesile ile başta Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.
Okuma Sayısı:34| Haber Tarihi:08.04.2021

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kıymetli meslektaşlarım; Hayatlarının en değerli zaman dilimlerini hukuka adayan değerli meslektaşlarım, ebediyete intikal etmiş sevgili meslektaşlarımızı, değerli Baro Başkanlarımızı ve Baromuzun her kademesinde görev almış olan büyüklerimizi de bu vesile ile anıyor rahmet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Okuma Sayısı:48| Haber Tarihi:05.04.2021

GENEL KURUL İLANI

1136 Sayılı Avukatlık Kanunu ‘nun 84. maddesi gereğince Rize Barosu Olan Genel Kurul Toplantısı 30.04.2021 tarihinde 10:00 – 13:00 saatleri arasında aşağıda belirlenen gündem ile Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezin ’de yapılacaktır. Rize Barosu Baro Organları Seçimleri 30.04.2021 tarihinde saat 13:00 – 17:00 saatleri arasında Merkez Seçim İlçe Kurulu Başkanlığı gözetiminde Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezin ’de yapılacaktır.
Okuma Sayısı:65| Haber Tarihi:30.03.2021

OLAĞAN GENEL KURULU

OLAĞAN GENEL KURUL KARARI; Baromuz yönetim kurulunun 30.03.2021 tarih ve 2021/26 sayılı kararı uyarınca 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 10:00 da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde seçimli olağan kurulun yapılmasına, çoğunluğun sağlanamaması halinde aynı gündem ile bir hafta sonra 07.05.2021 Cuma günü yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Okuma Sayısı:50| Haber Tarihi:30.03.2021

RADYO TELEVİZYON ÜST KURULU BAŞKANLIĞINA

Ulusal olarak yayın yapan ve tüm dijital platformların kanal listelerinde ilk sıralarda yer alan Kanal D isimli televizyon kanalında uzun yıllardır yayınlanmakta olan “Arka Sokaklar” isimli dizinin 26.03.2021 tarihli 583. bölümünde; avukat rolünü canlandıran şahıs, polis rolünü canlandıran kişilerce kelepçelenerek gözaltına alınmakta ve yine aynı sahnede, polis memuru tarafından avukata tokat atılmaktadır.
Okuma Sayısı:41| Haber Tarihi:30.03.2021
16.04.2021