ILAP PROJESİ
Tarih: 7.03.2019| Okunma Sayısı: 1596

Adalet Bakanlığı, Türkiye Barolar Birliği ve Birleşmiş Milletlerin ortak yürüttüğü Türkiye’de Adalete erişim ve adli yardım hizmetlerinin genişletilmesi, şiddet önleme merkezinin kurulması gibi birçok hayati öneme haiz hizmetin sunulacağı projede 7 pilot il arasında,

Rize Barosunun seçilmesi nedeni ile ilimizi saha tespit çalışması içim ziyarete gelen Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sn. Ünsal Toker, Ankara Barosu eski Başkanlarından Sn. Sema Aksoy ve tüm heyetine, Barolar Birliği Başlanı Sn. Metin Feyzioğlu’na, projede desteklerini esirgemeyen Sn Valimiz Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcımız Önder Kemal Sekücü’ye, Emniyet Müdürümüz Sn. Nurettin Gökduman’a, İl Jandarma Alay Konutanı Sn. Hakan Dedebağı’ya teşekkür ediyoruz.

 

Kısa zamanda faaliyete geçmesi sonrası Adli yardım hizmetlerinden çok daha fazla insanımızın faydalanacağı, şiddete maruz kalan kadınlara yönelik 7/24 esaslı erişimin sağlanacağı kadın sığınma merkezinin kurulacağı bir proje olması nedeni ile önemli bir ihtiyacı gidereceğine inancımız tamdır..

23.04.2024
AV. ÜMİT PEÇE
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.